Kanalihit

Пон-Пт: 09:30-18:30 EET

info@insurance.bg

Детска застраховка

детска застраховка

Детска застраховка или детски спестовен влог

Чрез Детска застраховка застрахователните компании отговарят на една нескрита потребност на родителите. Да имат възможност да планират отрано и осигурят на детето си качествено образование и силен старт в живота.

Децата са бъдещето, продължението, надеждата за благоденствие на Земята ни. Те са изключително и безценно богатство, дар и отговорност.

Отглеждането на истински здрави, пълноценни и щастливи деца е сериозна отговорност на родителите. Грижите на всеки родител би следвало да включват децата да получат добро образование, да се реализират според желанията им, да заявят себе си чрез талантите и способностите си и да направят света ни по-добро място за всички.

Детска спестовна застраховка

Именно посредством Детската спестовна застраховка Вие можете отрано да се погрижите за бъдещия самостоятелен живот и добрата реализация на Вашето дете.

Това е една прекрасна възможност да отделяте във времето средства и така неусетно да спестявате и събирате средства за детето Ви, които застрахователят ще изплати на ползващото лице еднократно или под формата на годишна или месечна стипендия (рента) за определен в застраховката срок.

Детската спестовна застраховка включва основни и допълнителни застрахователни покрития, включващи доживяване до определена възраст, заболявания, злополуки по време на срока на договора, както и допълнителни такива.

Запознайте се с този ценен за бъдещето на децата продукт, осигурете здрав и добър живот на детето Ви.

Какво покрива Детската спестовна застраховка?

  • Доживяване на определена възраст;
  • Смърт вследствие на заболяване или злополука;
  • Трайна загуба на работоспособност.

В зависимост от избора на ползвателя на застрахователната услуга могат да бъдат покрити рискове като:

-Злополука;

-Дневни пари за болничен престой;

-Хирургическо лечение;

-Второ медицинско мнение и др.

Научете какви са рисковете и каква възвръщаемост бихте могли да получите.

За здравна застраховка, вижте тук!

Последни новини

спестовна застраховка живот
Спестовна застраховка живот

Спестовна застраховка живот? Коя полица и в коя застрахователна компания трябва да изберем – Уника, Булстрад, ДЗИ или Алианц?Тя е широко разпространена в Европа и САЩ. Като от 15 години смело си проправя път и на б...

Вижте повече
международна здравна застраховка
Международна здравна застраховка

Международна здравна застраховка за Европа или за целия свят – хит в премиум сегмента на здравното застраховане. През последните няколко години, следвайки европейските тенденции, няколко български застрахователни к...

Вижте повече
допълнително здравно осигуряване
Допълнително здравно осигуряване

Допълнително здравно осигуряване – един механизъм да получите адекватна и навременна медицинска помощ в България.  С развитието на застрахователния пазар и последвалите нормативни промени се даде възможност за бързо...

Вижте повече