Съдържание

  Детска застраховка

  Детска застраховка или детски спестовен влог

  Чрез Детска застраховка застрахователните компании отговарят на една нескрита потребност на родителите. Да имат възможност да планират отрано и осигурят на детето си качествено образование и силен старт в живота.

  Децата са бъдещето, продължението, надеждата за благоденствие на Земята ни. Те са изключително и безценно богатство, дар и отговорност.

  Отглеждането на истински здрави, пълноценни и щастливи деца е сериозна отговорност на родителите. Грижите на всеки родител би следвало да включват децата да получат добро образование, да се реализират според желанията им, да заявят себе си чрез талантите и способностите си и да направят света ни по-добро място за всички.

  Детска спестовна застраховка

  Именно посредством Детската спестовна застраховка Вие можете отрано да се погрижите за бъдещия самостоятелен живот и добрата реализация на Вашето дете.

  Това е една прекрасна възможност да отделяте във времето средства и така неусетно да спестявате и събирате средства за детето Ви, които застрахователят ще изплати на ползващото лице еднократно или под формата на годишна или месечна стипендия (рента) за определен в застраховката срок.

  Детската спестовна застраховка включва основни и допълнителни застрахователни покрития, включващи доживяване до определена възраст, заболявания, злополуки по време на срока на договора, както и допълнителни такива.

  Запознайте се с този ценен за бъдещето на децата продукт, осигурете здрав и добър живот на детето Ви.

  Какво покрива Детската спестовна застраховка?

   

  • Доживяване на определена възраст;
  • Смърт вследствие на заболяване или злополука;
  • Трайна загуба на работоспособност.

  В зависимост от избора на ползвателя на застрахователната услуга могат да бъдат покрити рискове като:

  -Злополука;

  -Дневни пари за болничен престой;

  -Хирургическо лечение;

  -Второ медицинско мнение и др.

  Научете какви са рисковете и каква възвръщаемост бихте могли да получите.

  За здравна застраховка, вижте тук!

  детска застраховка в булгариа