Insurance

Пон-Пт: 09:30-18:30 EET

hello@insurance.bg

Детска застраховка

детска застраховка

Детска застраховка или детски спестовен влог

Чрез Детска застраховка застрахователните компании отговарят на една нескрита потребност на родителите. Да имат възможност да планират отрано и осигурят на детето си качествено образование и силен старт в живота.

Децата са бъдещето, продължението, надеждата за благоденствие на Земята ни. Те са изключително и безценно богатство, дар и отговорност.

Отглеждането на истински здрави, пълноценни и щастливи деца е сериозна отговорност на родителите. Грижите на всеки родител би следвало да включват децата да получат добро образование, да се реализират според желанията им, да заявят себе си чрез талантите и способностите си и да направят света ни по-добро място за всички.

Детска спестовна застраховка

Именно посредством Детската спестовна застраховка Вие можете отрано да се погрижите за бъдещия самостоятелен живот и добрата реализация на Вашето дете.

Това е една прекрасна възможност да отделяте във времето средства и така неусетно да спестявате и събирате средства за детето Ви, които застрахователят ще изплати на ползващото лице еднократно или под формата на годишна или месечна стипендия (рента) за определен в застраховката срок.

Детската спестовна застраховка включва основни и допълнителни застрахователни покрития, включващи доживяване до определена възраст, заболявания, злополуки по време на срока на договора, както и допълнителни такива.

Запознайте се с този ценен за бъдещето на децата продукт, осигурете здрав и добър живот на детето Ви.

Какво покрива Детската спестовна застраховка?

 • Доживяване на определена възраст;
 • Смърт вследствие на заболяване или злополука;
 • Трайна загуба на работоспособност.

В зависимост от избора на ползвателя на застрахователната услуга могат да бъдат покрити рискове като:

-Злополука;

-Дневни пари за болничен престой;

-Хирургическо лечение;

-Второ медицинско мнение и др.

Научете какви са рисковете и каква възвръщаемост бихте могли да получите.

За здравна застраховка, вижте тук!


  Запитване  Последни новини

  Синя зона в Пловдив
  Правила за паркиране в синя зона в Пловдив

  Паркиране в синя зона в Пловдив Синята зона в градове като Пловдив е област, в която се прилагат специални правила и ограничения за паркиране, с цел да се оптимизира използването на паркинг местата и да се регулира движе...

  Вижте повече
  Зелена зона в Бургас
  Паркиране в зелена зона в Бургас 

  Паркиране в зелена зона в Бургас В град Бургас, като и в много други градове, съществуват различни паркинг зони, включително Зелена зона. Това е част от стратегията на градските власти за оптимизация на паркинг пространс...

  Вижте повече
  Синя зона в Бургас
  Правила за паркиране в Синя зона Бургас

  Паркиране в синя зона в Бургас Синята зона в град Бургас е специална регулация, която цели да управлява паркирането в централните части на града, да подпомага трафика на автомобилите в най-посещаваните райони и на крайбр...

  Вижте повече

  Powered by WebStation™

  Лого на Гаранционен Фонд

  За да проверите за сключена застраховка "Гражданска отговорност" на МПС в Гаранционен Фонд, въведете ДКН (Държавен Контролен Номер). Ако желаете да проверите за активна гражданска отговорност на МПС за минал период от време, въведете желаната дата.

  Въведете параметри

  ДКН на МПС:
  Към дата (00:00 ч):