Съдържание

  дженерали здравна застраховка хеалтх лине

  Дженерали здравна застраховка Health Line е атрактивен продукт, който покрива медицински разходи за прегледи в ДКЦ (поликлиника), хоспитализация и лекарства с рецепта. Тази здравна застраховка от Generali дава пакетна защита при заболявания и злополука за територията на България.

  Полицата е подходяща за българи и чужденци, живеещи у нас. Могат да се застраховат индивидуални клиенти, семейства и фирмен персонал.

  Покрития на Дженерали здравна застраховка Health Line

  Застраховката в основния си пакет Basic покрива:

  • Болнична помощ: прием и настаняване в болница. Прегледи и изследвания (лабораторни и образна диагностика), назначение на лечение и различни манипулации. Покрива се и оперативно лечение в МБАЛ. При злополуки в пакета влизат и разходи за консумативи и импланти
  • Извънболнична помощ: преглед при специалисти, без нужда от направления. Включват се първичен и вторичен преглед, лабораторни изследвания и образна диагностика. По лекарско предписание се покриват функционални и ендоскопски изследвания, остеоденситометрия, манипулации и физиотерапия
  • Възстановяване на разходи за лекарства и др.: По тази застраховка се възстановяват на 80% направени разходи за лекарства (с рецепта), предписани слухови апарати, диоптрични стъкла за очила за корекция на зрението или контактни лещи

  В пакет Health Line Plus на Дженерали здравна застраховка се включва:

  • Всички покрития по горния пакет + Избор на екип, операции с голяма сложност и високоспециализирана хирургия.  Включват се консултации с хабилитирани лица при болнично лечение, както и физиотерапия при болнично лечение.

  Застраховката важи само за територията на страната. За покритие извън България е необходима международна здравна застраховка.

  Предимства на Health Line

  • Улекотена процедура за сключване
  • Конкурентни тарифи в индивидуалния сегмент
  • Групови полици за цялото семейство
  • 24/7 кол център със специалисти насреща
  • Възможност да данъчни преференции за фирми и физически лица
  Disclaimer

  * Обзорът на продукта на Дженерали Health Line има чисто информативен характер и не е препоръка за сключване на застрахователна полица. Екипът на Insuramce.bg ползва публични източници за своите ревюта на избрани застрахователни продукти и не носи отговорност в случай, че условията по застраховките са претърпели промени.