Съдържание

  Автокаско

  Застраховката Автокаско Онлайн е застрахователен продукт, който ти предлага удобство при избора на застрахователна компания и план, индивидуална оценка на автомобила и цената на полицата според данните за автомобила и личната ти история като водач.

  Застраховка Автокаско

  Онлайн застраховката позволява също така и лесното ѝ получаване без да посещаваш застрахаователен офис или да провеждаш телефонни разговори, за да се представя допълнителна документация. Тя покрива щетите, причинени на личното превозно средство в резултат на пътно-транспортно произшествие (ПТП), вандализъм, наводнение, кражба и други щети.

  Покритието на автокаското включва ремонтни разходи, цялостно възстановяване на автомобила и/ или замяна на повредени части, както и замяна за стъкла, джанти и други външни елементи на автомобила. 

  Онлайн застраховка Автокаско предлага удобство и гъвкавост, като ти позволява да управляваш полицата и да правиш промени в нея и да плащаш вноските онлайн. Може да следиш срока на застраховката, да подаваш и следиш състоянието на исканията за обезщетение и да получаваш необходимата информация и съвети в реално време.

  автокаско онлайн
  Застраховка Автокаско покриваСтандартно полицата автокаско покрива кражба или грабеж на автомобила, ПТП, щети на паркинг, палеж, пожар, градушка, буря, ураган, експлозия, падащи предмети, дървета, удар от мълния, срязване на гуми, злоумишлени действия от трети лица и др.
  Автокаското не покриваЛипси по автомобила, откраднати гуми, джанти, огледала и антени; Каското не покрива щети, възникнали извън пътната мрежа, както и технически неизправности. Автокаското не важи при употреба на алкохол или упойващи вещества и наркотици.
  Застраховка автокаско и автоасистансВ повечето случай, автоасистанс (пътна помощ) се покрива при застрахователно събитие без доплащане на премия. По желание може да се добави автоасистанс при технически или експлоатационни причини
  Оглед на автомобилаПри новозастраховано МПС е необходимо да се извърши оглед и заснемане. В повечето застрахователни компании не е нужен оглед при подновяване без прекъсване на валидността на застраховката.
  В кои държави важи полицата автокаскоПолицата автокаско е валидна във всички страни-членки на Европейския съюз, както и в Княжество Андора, Босна и Херцеговина, Конфедерация Швейцария, Република Северна Македония, Кралство Норвегия, Република Сърбия, Черна гора и Република Турция.
  ОграниченияСъществуват ограничения по клауза кражба за някои държави. Обърнете се към своя застрахователен агент за детайли.
  автокаско тсени 1

  Възможни отстъпки по автокаско

  • При еднократно плащане: 5-10%;
  • При наличие на комбиниран продукт („Гражданска отговорност“ или „Имущество“): 5%
  • При липса на щети в предходната година: 10%;
  • За някои компании при възраст на собственика от 40 до 50 г.: 5%, при възраст на собственика над 50 години: 10%;
  • При избор на доверен сервиз за МПС, вместо използване на правото за ползване на официален сервиз: 10%;
  • При избор на обезщетяване чрез експертна оценка, вместо използване на доверен сервиз: 15%;
  • За нов клиент: 10%;

  За застраховка Гражданска отговорност виж тук!