Съдържание

  Застраховка Мултитрип: където и да пътуваш, си на сигурно място

  застраховка мултитрип

  Застраховка Мултитрип: където и да пътуваш, си на сигурно място

  За хората, които наистина обичат да пътуват, независимо дали става дума за работно пътуване, екскурзия, обичайно пътуване за забавление или посещение на културни събития, за страстните любители на пътешествия до различни места по света е много важно да са планирали всичко. Само така с всеки нов крайбрежен град, планинска обиколка или разходка из непознати градски улици, може да се откриват нови частици от този чудесен свят.

  Преди тръгване на път, редовните пътешественици често обичат да планират и организират всичко до последния детайл. Маршрут, хотели, забележителности за посещение, храна, дори как да се забавляват. Те знаят, че едно от важните действия, които не трябва да се забравят преди всяко пътуване, е да се застраховат. Все пак, безопасността и благополучието им, както и техните близки, са от първостепенно значение. Застраховката при пътуване е важен аспект от планирането на пътешествието, който дава увереност и спокойствие.

  Застраховка за многократни пътувания

  За тези късметлии, за които пътуването е не само удоволствие, но и начин на живот, а защо не и работа, има онлайн застраховка за многократни пътувания, известна също като „Мултитрип“. С нея може да се сключи една полица в рамките на една година и да не се притеснявате за застраховката за всяко следващо пътуване.

  Това удобно решение предоставя абонамент, валиден за минимум 6 последователни месеца до година, което осигурява покритие за всички пътувания с продължителност до 30 дни. Може да се избирате между 3 надграждащи се пакета. Те могат да се променят според нуждите. Застраховката е адаптивна, защото позволява да се постави на пауза до 3 месеца и да се активира отново, когато има нужда от нея.

  мултитрип

  Допълнителни покрития при Мултитрип

  За допълнително спокойствие, към нея може да се добавят допълнителни избираеми покрития – „Зимни спортове“, за феновете на ските и сноуборда, и „Отмяна/ Прекъсване на пътуването“, защото винаги има риск нещо да се случи по време на пътешествието. Допълнителното покритие „Отмяна/Прекъсване на пътуването“ трябва да се сключи най-късно 14 дни преди началната дата на пътуването.

  Онлайн застраховката за многократни пътувания осигурява защита при неочаквани разходи, свързани с болнично и извънболнично лечение, неотложни медицински състояния в чужбина и спешна стоматологична помощ. Освен това, дава покритие за загуба или забавяне на личния багаж. Или загуба на лични документи, нужда от правна помощ, спасителни разноски и други неотложни ситуации. Особено важно е, че застраховката при пътуване в чужбина покрива медицински разходи, свързани с болнично и извънболнично лечение, включително и случаите на Covid-19, включително разходите за медикаменти. Покритието за Covid-19 не изисква допълнително заплащане и е включено в основния пакет на продукта.

  Сключване на застраховка Мултитрип онлайн

  Процесът на сключване на застраховката е бърз и лесен. Осъществява се и онлайн през телефон и компютър. С калкулатора на сайта, може да се изчисли цената предварително и да се избере подходящият застрахователен продукт. Онлайн интерфейсът дава възможност да се направите застраховката удобно от вкъщи или откъдето и да е. Не се налага да се отделя време за посещение на офис или в изчакване на опашки. Всичко, което е необходимо, е достъп до интернет и смарт устройство.