Пон-Пт: 09:30-18:30 EET

hello@insurance.bg


Застраховката за чужбина за спокойно планиране на почивката

застраховката за чужбина

Застраховката за чужбина е ключовият инструмент за спокойно планиране на почивката

Застраховката при пътуване в чужбина е ключовият инструмент за спокойно планиране на почивката, особено по време на летния сезон, когато все повече хора се отправят на приключения извън страната. Въпреки доброто планиране и организация на пътуването, винаги има риск от неочаквани събития, които могат да доведат до неприятни и непредвидени разходи. Тук идва на помощ застраховката, която е гаранция за спокойствие и защита по време на пътуването.

С избора на подходяща застраховка при пътуване в чужбина, клиентите си осигуряват защита в случай на неотложни медицински състояния, както и възстановяване на разходи при отложени или прекъснати пътувания, загуба или забавяне на личен багаж, загуба на лични документи, правна помощ, спасителни разноски и много други непредвидени ситуации. Тази застраховка е своеобразен щит, който предпазва от финансови несгоди, които могат да възникнат по време на пътуването.

Пътуването в чужбина е вълшебно приключение, което носи множество възможности за нови открития и спомени. Независимо дали е планирана дългоочаквана почивка сред екзотична природа, културно богати градове или отмора на брега на синьото море, застраховката при пътуване е нещо, което не бива да се забравя. 

Покритие за медицински разходи

Особено важна е възможността за покритие на медицински разходи в случаи на болнично и/или извънболнично лечение, включително и при Covid-19. Застраховката при пътуване в чужбина предоставя пълно покритие на медицински разходи, свързани със здравословни проблеми.

Този тип застраховка предлагат и възможности за надграждане, което допълнително увеличава спокойствието на пътниците. В случай на отложено или прекъснато пътуване поради неочаквани обстоятелства, застраховката осигурява възстановяване на разходите. Още повече, когато екипировката или личният багаж се изгубят или забавят, клиентите могат да се разчитат на застраховката за компенсация.

Процесът на придобиване на застраховка при пътуване е бърз и удобен. Клиентите могат да изберат подходящият пакет, който отговаря на техните нужди и планове за пътуване, като се консултират със застрахователните експерти на insurance.bg. Персонализираният подход гарантира, че клиентите получават точно това, от което се нуждаят, без излишни разходи.

Застраховката при пътуване в чужбина от insurance.bg

е като верен спътник, който ви придружава през цялото пътуване. Не се колебайте да я изберете, за да се наслаждавате на вашата почивка без притеснения и с безгрижие. Имайте предвид, че животът е непредсказуем, но с правилно планиране и защита, можете да се справите с всяка ситуация с увереност и решителност.

  Запитване за застраховка

  Powered by WebStation™

  Лого на Гаранционен Фонд

  За да проверите за сключена застраховка "Гражданска отговорност" на МПС в Гаранционен Фонд, въведете ДКН (Държавен Контролен Номер). Ако желаете да проверите за активна гражданска отговорност на МПС за минал период от време, въведете желаната дата.

  Въведете параметри

  ДКН на МПС:
  Към дата (00:00 ч):